Bu Ford Explorer Sport 2016 alinir mi alinmaz mi diye bir konu basligi acalim, hem de uzun zamandan beri ilk kez bir merhaba diyelim!
-
Uzun zamandan beri hem Youtube hem de forum'daki faaliyetlerime ara vermistim. Islerin yogunlugu, yeni projeler derken zaman cok hizli akip geciyor. Fakat tabiki herseye ayni anda yetismeye calismak artik benim icin daha zorlastigi icin, kucuk bir ara iyi geldi ve en azindan bircok isimi rayina koyabildim.
Forum ayni temposuyla devam edecek, altyapisini daha da guclendirdik, zaman zaman forum da ataklardan dolayi cokmeler yasanmakta olsa da, tum aciklari kapamaya calisiyorum, insallah daha da iyi, daha da duzenli daha da faydali bir foruma, zamanla burasinin gelecegine inaniyorum.
Baslikta yazdigim gibi, hem sohbet olsun, hem degisiklik olsun diye de, bugun baktigim bir Ford Explorer'in bilgilerini paylasayim dedim. Gercekten bence cok ama cok konforlu bir araba, 2016 yili biraz problemli bir yil olsa da Ford Explorer icin, yine de cok saglam cok guclu bir araba.
Bugun kullandim, Carmax deneme surusunu yaptim. Hatta yanimda ODBII cihazi vardi, hata kodlarini da kontrol ettim. Carmax'dan daha once de araba aldik, burayi tercih etmemim sebebi, en azindan 30 gun icerisinde, arabayi herhangi bir nedenle begenmezseniz, iade edebiliyorsunuz ve ucretinizi aynen geri alabiliyorsunuz.
Diger yandan 90 gun garanti suresi var, 90 gun icerisinde herhangi bir problem yasarsaniz, arabanizi ucretsiz yapiyorlar. Genelde satttiklari arabalarin tekerlekleri yeni oluyor, genel bakimlari tam oluyor fakat yine de bazi sorunlar cikabiliyor, mesela bu ford'un frenleri tutmuyor Fakat iyi bir sicili var
Tam detayli rapora da asagidan eriselebiliyor. https://www.carmax.com/car/23336095/vehicle-history
Bu hizmetler gercekten cok faydali, Amerika'da bir arac almayi dusunen insanlar icin. 30 gun icerisinde sualsiz para iadesi, 90 gun garanti, tabiki piyasaya gore biraz daha pahali oldugunu dusunuyorum fakat en azindan sokaga atilacak bir para olmadigina gore, bu hizmetleri dikkate almak lazim.
Insallah bu tur konularin daha da detayina girecegiz, araba alim-satim islemleri, nelere dikkat etmek lazim gibi.
Insallah yine (canli yayin olmasa bile su asama icin) videolar eklemeye calisacagim. Forumu buyutmeye devam etmeye calisacagim.
Bu vesileyle herkese selamlar, bir sonraki forum basliginda gorusmek uzere!
-
Murat hoca hadi siteye geri donusun siftahini Ford Explorer ile yap hayrini gor.