Amerika'da proje uretmeye devam, bazilari dedikodu yapar, Murat Atif Sayar uretir Haydi bakalim hayirlisi Yeni proje: DailyTipsForum.com!
-
Amerika'ya ilk geldigim andan itibaren proje uretmeye, elimden geldigi kadariyla zamanimi bosa gecirmemeye ve ogrenmeye devam ediyorum. Belki aranizdan bazilari eski projeleri sorabilirler. Evet hepsinin hakkinda bir guncelleme yapayim, daha sonra da yeni proje'den bahsedeyim.
I-ORBITX Ilk geldigin andan itibaren adim adim beynimde canlandirdigim, ilk baslarda adi Dolmush olarak kalan fakat proje kapsami nedeniyle cok daha farkli bir bunyede toplanmasi gereken I-ORBITX, bu asamada henuz start verememis durumdadir. Cunku bu projenin kapsami cok fazla genislemistir ve muhakkak bir yatirimciya ihtiyaci vardir. Halen en temel prensipleri asagida listede durmaktadir. Belki bir hayal olarak durmaya devam edecek belki de gerceklesecek kim bilir!
https://i-orbitx.com/about/
AmerikayaGeldim.com Forumu Forum yavas yavas ilerliyor, bunun bir cok sebebi var. En onemli sebeplerinden birisi de hala kullanicilarin ihtiyaclarini tam karsilayamamasi olarak goruyorum. Bir konu hakkinda sohbetten cok, oncelikle resmi bilgilerin yani Amerikan Devleti'nin sundugu resmi bilgilerin, forumun ilgili yerlerine eklenmesi gerekiyor. Bu sayede daha derli toplu ve faydali bir forum olacagini dusunuyorum.
Project: BLACKICE / Otomatik islem yapan Borsa / Forex uygulamasi Yillardan beri bankalara odedigim faizler nedeniyle, iyice bilendigim ve uzerinde calistigim bir uygulama var. Yavas yavas - zaman buldukca yazmaya devam ediyorum. Uygulama - broker bagimsiz - verilen algoritmalar sayesinde kendi kendine pozisyon aciyor ve kapatiyor. Henuz verimli calistiramasam da, en azindan kendi kendine calisabilen bir uygulamam var - kendi yazdigim. Bakalim, dogru bir algoritma yakalayabilirsem, belki basarili bir uygulama olabilir. Birkac ekran goruntusu paylasiyorum uygulamayla ilgili.
Bu fotografta arka planda calisan python modullerine ait
DailyTipsForum.com Son olarakta yeni actigim forum sitesi. Buradaki amac, uluslararasi bir forum kurmaya calismak, en azindan bunun temellerini atmak. Zaman icerisinde genisleyecegine inandigim bir platform. Mumkun oldugunda, kilit bilgileri burada vermeye calismak ve kisa bir ozet halinde sunmak. Cunku dikkat ediyorum, ozellikle interneet uzerinden gelir kazanmaya calisan bir cok insan, cok fazla konulari uzatiyor belki reklam almak amacli. Bircok bilgi verdigini saniyor ama aslinda kullanicinin vaktini aliyor. Bakalim bu durumu duzeltebilecekmiyiz.
-
Tekrar Murat Atif Sayar'in paylasimlarini gormek sevindirici hadi hayirli olsun bilgilendirici paylasimlari bekliyoruz.