Neden Türklerin özellikle kırmızı et tükettiğini göremiyoruz ?
-
Amerika'da kırmızı et fiyatları çok düşük ancak ben herhangi bir Türkün sürekli mangal yaptığını kırmızı et yediğini görmedim . Özellikle youtuberlar sadece marketlerdeki kırmızı et fiyatlarına değiniyor ancak sürekli bir kırmızı et tüketimleri yok . Merak ettiğim , acaba Amerikada kırmızı etin tadı Türkiyedeki değil mi ? veya neden Türklerin özellikle kırmızı et tükettiğini göremiyoruz ?
İzlediğim bazı videolarda da açılan kırmızı et lokantalarının çok rağbet görmediğinden dolayı kapandığını anlatıyordu
-
Kendim mangal falan yapmiyorum elbette ama hem evde hem de disarida devamli kirmizi et tuketiyorum ben. normal balikla ugrasmayi sevmem biraz zahmetli bulurum arada somon falan yiyorum kirmizi et disinda. tavuk tuketimim ciddi sekilde dustu cok cok nadir yiyorum. bence tatla alakali bir problem yok.
-
Tufan Soylemez Murat Atif Sayar Ray Erden Emre Eroglu
Heralde Amerikada olsam haftasonları mangaldan kendimi alamam bunun yanında Rakı kolay bulunuyor mu ? bizim yeni Rakı -Tekirdağ -Efe tüm marketlerde var mı ?
Ben de özellikle somon - rakı yapmayı çok seviyorum hatta kırmızı et , somon , tavuk her birinden biraz biraz yanında rakı keyfi yapmak muhteşem oluyor .
Türkiyede şuan kırmızı et KG 110 TL , Somon KG 250 TL , tavuk KG 70 TL , Rakı 70 lik : 200 TL
Türkiyede keyfimiz olmadığı için artık pek de bu keyfi yapasımız da gelmiyor artık .
-
-
Ertugrul Evliyaoglu Aramizda mangal isinin ustasi ve erbabi Emre Eroglu'dur canli yayin sohbetlerimizde ona sorabilirsin dort dortluktur. Ben iddiali bir mangalci degilim ama bahar ve yaz aylarinda hanim sunu mangalda yap dersde yaparim. Alkol ile pek bir alakam yok cok nadir icersem bira o kadar burda alko liquor shop denen yerlerden aliniyor, bira turu alkol bir cok yerde var ancak raki cok specific, Turklerin yogun bulundugu bolgelerde eminmki bulmasi kolay New York, New Jersey gibi. Tabii online ismarlanabilir herhalde.
-
@ismail abi salsınlar beni oraya gece gündüz mangal yapacağım inşallah
-
@ismail abi , yani 30 birim demek
bu hesapla inşallah dişlerimi rakıyla firçalamam .