Green Card Başvurusunda Dikkat Etmemiz Gerekenler
-
Arkadaşlar Merhaba ,
Green Card başvurusunda dikkat edilmesi gerekenleri hemen hemen bu çekilişe ilgisi olan çoğu kimse biliyor ancak ben bir olay anlatmak istiyorum bu olay direk benim arkadaşimin başina geldi ve 2000 li case numberi olmasına rağmen Amerikaya gidemedi .
Green Card başvurusu yaparız diyen bir aracı şirketle başvurusunu yapmaya çalıştı , pasaport kopyalarını - bilgilerini gönderdi .
Başvuruyu yapan aracı kurulusun amacı bu işten para kazanmak ve ne kadar başvuru toplarsa o kadar para kazanıyorlar çünkü başvuru yapmak isteyenler belirli bir ücret talep ediyorlar .
Başvuruyu yapmak isteyen arkadaşım bekar olmasına rağmen başvuru sırasında çok başvuru yaptıkları için aracı şirket bilgileri karıştrmışlar evli ve 1 çocuklu olarak başvuruyu yapmışlar .
Sonuçlar açıklandı arkadaşım 2000 li case numberla kazandı , evrakları yaptı konsolosun bu hatayı önemsemeyeceğini farzederek verilen tarihte Ankaradaki Amerikan konsolosluğuna gitti , sağlık muayenesinden geçti , vize paralarını ödedi ancak başvuru sırasında evli -1 çocuklu basvuru yapıp da kendısının bekar olmasından dolayı konsolosluk hemen orada bunu kabul etmeyerek green card vizesini vermedi .
*** Başvuru yaparken öncelikle kendimiz yapmaya çalışalım .
*** Başvurunuzu biz yaparız hatta biz yapınca kazanma şansınız %90 diyen kimseye inanmayın .
*** Başvuru yapmak zor bir iş değil okuma yazma bilen herkes yapabilir .
Çok sıkışır da yapamazsanız yardımcı olalım kimseye paranızı kaptırmayın .
Arkadaşımın başına gelenler sizin de başınıza gelmesin , 2000 li case numberla kazanıp da vizeyi alamamak pek hoş bir durum olmuyor .
-
Muzaffer Gorkem YildirimErtugrul Evliyaoglu başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen:
Yaptık da bekliyoruz Mayıs ayını
-
Murat Atif SayarMuzaffer Gorkem Yildirim başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Administrator
Muzaffer Gorkem Yildirim Gorkem selam, Forum kurallarimiz geregi (ornek olarak benim, Resat abinin veya yukarida Ertugrul'un profiline bakabilirsin) imzani olusturabilir misin? Adini Soyadini, yasadigin yeri meslegini, varsa sosyal medya baglantilarini ekler misin. Bu sayede forumda sadece gercek insanlar olacak ve herkes bir nebze de olsa karsisindaki insan hakkinda fikir sahibi olacak.
-
Ertugrul EvliyaogluMuzaffer Gorkem Yildirim başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen:
7 Mayıs 2022 de açıklanıyor
-
Murat Atif SayarErtugrul Evliyaoglu başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen:
Ertugrul Evliyaoglu Yazdiklarina katiliyorum Ertugrul. Basvuruyu kesinlikle herkes kendisi yapabilir. Nasil basvuru yapilir, nereden basvuru yapilirla ilgili konuyu da en kisa zamanda ekleyecegim. Daha once bu konuyla ilgili video da hazirlamistim.
Biz tum surecleri kendimiz yaptik, basvuruyu kendimiz yaptik, fotografimizi kendimiz cektik, DS260 formunu kendimiz doldurduk. Su an Amerika'dayiz. Demek ki oluyor, herkes kendisi yapabiliyor.
Muhakkak akliniza takilan seyler olacak, basvuru ve sonraki asamalarda. Bizim Forum'da da baska forumlarda da bu konulara ait seyler var, bizim forumda da eksiklikler tamamlanacak.
Profesyonel hizmet verenler hakkinda yorum yapmak istemiyorum, sonucta onlar da bu konuyla ilgili bir is yapiyorlar. Gercekten guvenilir, profesyonel hizmet veren bir yer varsa, insanlar arastirabilir, hizmet alabilir, herkesin kendi tercihi.
Ama tum surece hakim olmak zorunda basvuru yapanlar, takip etmeli tum sureci. Kisacasi emek vermeli, yoksa kucucuk bir hata veya vurdum duymazlik yuzunden, oyle kolay kolay gelmeyecek bu sans kacirilmamali.