Manifestomuz
-
Bu sitenin, Youtube canli yayinlarinin, hepsinin aslinda ortak temel bir amaci var. Bu amaci aciklamamiz gerekiyor, bu bir anlamda bizim manifestomuzu olusturuyor.
Ilk karama hali ile Ray Erden Resat Abi'nin benimle paylastigi manisfestoyu asagida paylasiyorum. Bunu bir dokuman haline getirecegiz, duzenleyecegiz, eklerimiz var sa ekleyecegiz ve bu kapsam dahilinde hareket edecegiz.
17 Ocak 2022 - Resat Erden
ABD’de yasamin her alanina ait uzun yillarin suzgecinden gecmis bilgi ve tecrubeye dayali, kanitlanmis veri, arastirma ve belge destekli, her turlu abartma, saptirma ve populerlik kaygisindan uzak, ciddi ve seviyeli internet yayinciligi.
Turkiye Cumhuriyetinden Amerika Birlesik Devletlerine goc etmek, yerlesmek, is kurmak, egitim ve calisma gibi cesitli amaclarla her turlu yasal islemlerini eksiksiz olarak tamamlayip gelmeyi planlayan sahis yada ailelere yillarin hayat tecrubeleriyle sabit, yasamin her alanina dair ancak ve yalniz guvenilir kaynakli veri, arastirma kokenli ve teyit edilmis referansli, profosyonel seviye ve ciddiyeti tartisilmaz ve vazgecilmez prensip edinmis bir hizmet sunmak.
-
Murat Atif Sayar Bu sekilde bir Word dosyasi yaratarak basladim ilk gonderdirign seninde paylasmis oldugun manifesto ile beraber. Bunu gelistirmemiz gerekiyor bu belge uzerindede ayrica calisabiliriz.
-
Ray Erden Tamam! Su anda word dosyasini paylasmadin degil mi? Goremedim
-
Murat Atif Sayar Yok hayir henuz paylasmadim henuz calisma halinde.