Akademisler için “işe giriş çıkış” saatlerinde kart basmaları isteniyor, benzer durum Amerika’da olsaydı tepkiler ne olurdu?
-
19 Mayıs üniversitesinin başlattığı uygulama ile devlet üniversitelerinde Akademisler için "işe giriş_çıkış" saatlerinde kart basmaları isteniyor,benzer durum Amerika'da olsaydı tepkiler ne olurdu? Teşekkürler,selamlar.
-
Şafak Pala Kirk yil dusunsem asla aklima gelebilecek bir olay dahi degil o yuzden ne olurdu diyede dusunemiyorum zira olamaz boyle bir sey.
-
Şafak Pala Safak merhaba, lutfen forum kurallari geregi imzani olusturabilir misin profilinden. Bizim profillerimize bakarak (Resat abinin, benim) sen de kendi bilgilerini paylasir misin. Amacimiz herkesin gercek bilgileriyle forumda olmasi, diger insanlarin da birbirini tanimasi, kesinlikle gercek profili olmayan insanlarin forum'da olmamasidir. Tesekkurler
-
Asagidaki linkte college professor ortalama maaslari bulunmakta. Bu maas duzeyinde calsian sadece universite profesoru degil her alandaki elemanlar profosyonel management sinif yada duzeyde sayildiklari icin kart basmak gibi bir uygulamayi hayallerine dahi getiremezler.
Ayrica bunlar aslinda endustride ornegin hukuk yada finansal danismanli gibi alanlarda yada mihendislik danismanlik firmalarinda burda goruleninde oldukca uzerine cikarlar.
Konuyla ilgili tablolar
-
Ray Erden Erden abi, parayı götüren yine hukukçular, enteresan değil mi?
-
Şafak Pala Genellikle, nitekim Amerikan sisaset sisteminde su anda kongre ve senatoda bulunan her iki partidende senatorlerin buyuk cogunluguda hukuk egitiminden gecmis kisilerdir. Bunun yanisira, JFK (Kennedy), George Bush baba/ogul, Bill Clinton, Hillary Clinton, Barrack Obama, Michelle Obama hepsi hukuk egitiminden gecmislerdir. Ilginc degilmi?
-
Ray Erden abi,bu tayfa hem parayı hemde malı götürenlerden,hukuk terazileri "kantar" olmuş..
-
@ismail Su belgenin screen capture unu eklesen aslinda daha mi anlasilir olur, bir fikir sadece.
-
@ismail Head Coach Football maasi gayet tipik bir durum butun idiali universitelerde oldugu gibi milyon dolarlarla olculuyor ve president maasinin uzerinde. Malum business as usual, universitenin cok onemli bir gelir kaynagi. Bu yil NCAA college footbal turnuvasinda University of Georgia Bulldogs aldi kupayi.
-
@ismail Benim bulduugm bu kaynak University of Washington icin national average ile aligned durumda senin kaynagin linkini bir gondersene.
https://data.chronicle.com/236948/University-of-Washington/faculty-salaries/
-
@ismail Muthis rakamlar hakkaten. Yani ben burada Texas'da toplamda (Hanimla beraber) 80-90 kazansak bence kralin bir ustu yasariz diye planliyorum. Koc'un aldigi maasa bakar misin, veya milyon dolar alanin... Muthis.. Hakkaten way arkadas!
-
Ray Erden URL'de gorunuyor, suradan bakmis
http://fiscal.wa.gov/salaries.aspx
-
Ertugrul EvliyaogluMurat Atif Sayar başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen:
Murat abi biz Türkiyede bu hayatı izlemeye gelmişiz , yaşamaya değil .
-
Ray Erden Reşat abi , Canlı ansiklopedisin bunun da linkini vereceğin hiç aklıma gelmemişti.
-
@ismail Bayagi guzel bir kaynak, bu arada University of Washington faculty salary siralamaasinda bayagi saglam gorunuyor, herhalde universite endustriden epey yuklu projeler getirmekte. Genellikle boylesine yuksek maaskli proflarin maasi universiteye getirdikleri projelerle ve bunlardan elde edlen gelirlerle baglantili.
-
Murat Atif Sayar Note to self: Change your lenses
-
Murat Atif Sayar Murat, Ismail'in bu thread de screenshot olarak koydugu universite hoca maaslariyla ilgili listenin bulundugu sitede (fiscal.wa.gov/salaries.aspx) Power BI olarak hazirlanmis data scrollable list/table olarak gorunuyor, bu sekilde web sitesinden scrollable list olarak NodeBB ye embed etmek icin biraz bakindim fikir edinmek icin. Eger ilgilenirsen faydasi olabilir diye sende bakarsin buna uygun bir plugin, extension yada JS embedding code seklinde yada belki elinde olabilir embed etmek icin.
-
Ray Erden Benim bildigim kadariyla, en son kullandigim kadariyla, PowerBI'da o dashboardu veya raporu public yapip, embed kodunu alman yeterli. Bu sekilde buraya koyulabilir.
Ben sadece, forumda HTML koda'a izin vermem gerekiyor onu da bazi kullanicilar icin yapacagim mesela senin icin. Bu sayede herhangi bir konud gomebilirsin foruma. Herkese html kodunu acarsak guvenlik acigi olabilir, sadece bunun icin nodebb de bir sinirlama var mi ona bakmam lazim.
Eger ornek bir kod bana gonderirsen deneme yapabiliriz.
-
Murat Atif Sayar Tamam sagol ornek kod icin bakip gonderirim...