Biraz araba reklami yapalim! Bu modeli duyan var mi?
-
Arkadaslar Merhaba,
Internette gozume carpti, belki Turkiye'den bu siteye girilemiyor olabilir, bilmiyorum. Bu web sitesini paylasmak istedim. Ben ilk kez gordum bu markayi, yorumlarinizi beklerim.
Fisker https://www.fiskerinc.com
-
Murat Atif Sayar Evet duydum hatta Kadıköy koşuyolunda, medipol hastanesinin karşısında showroom'u vardı. Sonradan kapandı mı bilmem. Bir ara sahibinden'de ikinci elleri falan da dolanıyordu. çizgileri çok klas, spor. Tesla'dan çok çok önce piyasa gören bir araba.Yani bir 10 senedir var diyebilirim hatta belki daha da eski
-
Fisker Inc., Henrik Fisker ve eşi Geeta Gupta-Fisker tarafından kurulan bir Amerikan elektrikli araç otomobil üreticisidir. 2016 yılında lansmanı yapılan ve Güney Kaliforniya merkezli Fisker Inc.'den önce Fisker Karma'yı üreten Fisker Automotive geliyordu. Kaynak: Vikipedi Hisse senedi fiyatı : FSR (NYSE) 11,03 $ -0,42 (-%3,67) 11 Mart 16:00 EST Merkez : Manhattan Beach, California, Amerika Birleşik Devletleri Kurucu : Henrik Fisker Kuruluş : 3 Ekim 2016 Fisker Otomotiv Çalışan sayısı : 398
-
Ben ilk kez duyuyorum Arabalara çok ilgisi olanlar biliyordur belki
-
Süleyman, içinde söyledi: Biraz araba reklami yapalim! Bu modeli duyan var mi?
Ben ilk kez duyuyorum Arabalara çok ilgisi olanlar biliyordur belki
Ayni sekilde ben de ilk kez duydugum icin paylastim. Arabayla bir ilgim de yok, genel bir merakim vardir ama en azindan simdiye kadar bir sekilde karsimiza cikardi. Iste teslanin rakibi veya bir dergi kapaginda, haberde.. Veya herkes biliyor bir biz bilmiyoruz Suleyman Bey bilemiyorum Yalniz gercekten ilginc bir araba, fakat fazla piyasaya yuklenmiyorlar mi yoksa ozel yapim mi bilemedim.