Paraniz var, siz olsaniz hangisini alirsiniz? Biraz hayal kuralim!
-
@Ismail Alman araci makyaj olarak güzel ama özellikle mühendislik ve dolayisiyla sürdürülebilirlik açisindan çöp araçlar. Bulunduğum ülkede araçlarin %80 I Alman araci. Arnavutluk un serbest dolasima alinmasi sirasinda dayatilan en önemli konu 2. El araç ithalatina izin vermesiydi. Alman zoruyla acilan ithalat nedeniyle yer gök Alman çöpleriyle doldu. 2015 sonrasi halk Alman kazigina uyandi. Toyota gibi markalarda ilgi gormeye basladi. Alman markalari garanti biter bitmez parça pesinde kosulmasi icin tasarlanmis. Ekonomik ömürleri 3 yil.
-
Tufan Soylemez Tufan there you go man now we are talking, factor in depreciation the picture changes.
-
Dodge Durango nasil bir araç?
-
Murat Atif SayarEski Kullanıcı başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Administrator
@Gokhan, içinde söyledi: Paraniz var, siz olsaniz hangisini alirsiniz? Biraz hayal kuralim!
4 araçta harika görünüyor. Ben hiçbirini almazdim. Kia Telluride Nightfall Edition alirdim Midsize Suv olmasina ragmen.
https://youtu.be/t4Ea02d5lDU
Cok guzel bir arabaya benziyor. Baslangic fiyati da gayet normal bu modeller icin. Bence buna da bakmak lazim kesinlikle. Acaba en buyuk sorunlari ne, bu model 2022 de mi cikti yoksa 3-4 yillik modeller var mi, onlardan alinir mi (Tufan'in bahsettigi gibi), kesinlikle bir alternatif bu. Ic tasarimi cok hosuma gitti.
-
Murat Atif Sayar Kia Telluride cok guzel bi arac ama evet yeni cikti hatirladigim kadariyla 2020 ya da 2021'de basladi uretimi.
-
Ben daha iyisini alabilene kadar bana gore en iyisi bu
-
Ersan Cay Kesinlikle Ersay Bey, herzaman benim icin de ayni kural gecerli, daha iyisini alana kadar var olana iyi bakmaya calisirim. Ayrica ben de su anda Ford kullaniyorum Fusion modeli, gayet de memnunum. Biraz yolda geziyor araba sadece Biraz daha agir bir araba olsa daha iyi olurdu sadece.
Bu arada Rusya'nin soguk bolgelerinde youtube'dan izledigim videolara gore, bazilari arabayi hic stop etmiyor goruyorum, cunku tekrar calismayabiliyorlarmis o da enteresan bir durum.
-
Eski KullanıcıMurat Atif Sayar başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Administrator
Bunlar da bizim semtte ki yasli Amerikalilar ️
-
@Gokhan Sizin semt bildigin Mustang semtiymis
-
Eski KullanıcıErsan Cay başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: AdministratorBu ileti silindi!